www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kim van den Heuvel wint Let’s Make Comedy

Kim van den Heuvel heeft de eerste editie van Let’s Make Comedy gewonnen.

Juryvoorzitter Silvester Zwaneveld kende hem een bijzonder en lekkere gekte toe die heel erg aanstekelijk werkt. De energie spat er direct vanaf. Wel zou hij wat meer kunnen doseren en aan originaliteit mag het nog wel een beetje winnen. Zijn act komt op stoom bij de langere verhalen – over het metalfestival en de gabbers- daar speelt hij alles vakkundig uit en rijgt grap aan grap. De langere verhalen smaken zeker naar meer.”

Van den Heuvel won eerder dit jaar nog de Comedy Match tijdens het Eindhovens Comedy Festival.

De andere finalisten waren Rami Nima, José Schuringa en Tim Kroezen.

Let’s Make Comedy is een initiatief van de Vereniging Gelderse Podia (VGP). Nieuw talent krijgt de kans om dicht bij huis een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken door deel te nemen aan het Let’s Make Comedy festival. Het project vindt plaats in de gehele provincie Gelderland en is nieuw en onderscheidend, enerzijds door de unieke samenwerking tussen de deelnemende podia en anderzijds door de diversiteit van de deelnemende kandidaten.
www.letsmakecomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.