www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Herman van Veen, Herman Finkers

Herman van Veen- Ut feest van Nijntje
Herman Finkers – Nijntje hef feest in Twente

Naar aanleiding van de 65ste verjaardag van Nijntje verschijnen er dit najaar twee nieuwe vertalingen. Herman van Veen verzorgt de Utrechtse vertaling ‘Ut feest van Nijntje’ en Herman Finkers de Twentse vertaling ‘Nijntje hef feest in Twente’.

Van Finkers is het zijn derde Twentse vertaling. Eerder vertaalde hij ‘Nijntje döt fietsen in Twente’, waarvan binnenkort een tweede druk verschijnt. Daarnaast berichtten we begin augustus dat hij één van de makers is van dialect-versies van De Gruffalo.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.