nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Vanavond start alsnog de 27e editie van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival plaats. Eerder moest het festival worden uitgesteld vanwege de corona-maatregelen.

Tijdens het festival krijgen zes aanstormende talenten de kans zich te bewijzen voor een groot publiek en tevens een vakjury. Dit gebeurt tijdens twee halve finales en een finale. De halve finalisten zijn: Marieke Peper, Jacob Adriani, Luuk Ransijn, Dave Felida, Luuk van der Vaart en MomentOpnames.

Halve finale I: woensdag 30 september.
Presentator: Farbod, slotact: Roel C. Verburg

Halve finale II: donderdag 1 oktober.
Presentator: Stefan Pop, slotact: Fuad Hassen

Finale: dinsdag 6 oktober.
Presentator: Tex de Wit, slotact: Martijn Koning

De halve finales zijn in de theaterzaal van CREA, en de finale is in Mary Dresselhuyszaal van DeLaMar. Tijdens beide halve finales strijden 3 kandidaten om een plek in de finale, waarna er nog één wildcard vergeven wordt aan een kandidaat. Er staan dus uiteindelijk 3 kandidaten in de finale die strijden om een jury- en publieksprijs.

Het doel van het ASCF is een kans te bieden aan jong en aanstormend comedytalent zich te laten zien aan het grote publiek. Veel oud-kandidaten hebben met behulp van het ASCF een grote stap gezet richting succes binnen de comedywereld.

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...