www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onduidelijke en ogenschijnlijk willekeurige ontheffing corona-maatregelen in het land

Ontheffing voor theaters van de nieuwe corona-maatregel is een rommeltje. Overwegingen voor toewijzing zijn onduidelijk en komen over als willekeurig – sommige instellingen zijn nu al corona-proof voor meer dan 30 personen. Er blijkt ook geen logica uit de toewijzingen die nu bekend zijn.

Haaglanden geeft wel een generieke ontheffing af, maar tot 5 oktober. Utrecht en Rotterdam-Rijnmond hebben nog helemaal niks besloten en houden daarom nog niet strikt vast aan de nieuwe maatregelen. Bioscopen vallen grotendeels buiten de boot, concertzalen is onvoorspelbaar.

De veiligheidsregio Brabant-Noord maakt helemaal geen uitzonderingen. Gisteren liet burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch en voorzitter van de veiligheidsregio Brabant-Noord al weten met zijn collega’s in Tilburg en Eindhoven één lijn trekken. Maximaal 30 bezoekers. Oók voor locaties als Mainstage in Den Bosch, waarin in een coronaproof-opstelling maximaal duizend bezoekers kunnen worden ontvangen.

Magda Jansen houdt op twitter een prima overzicht bij, klik door op onderstaande tweet.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.