nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Overzicht voorstellingen met livestreams

Theaters doen hun uiterste best om het theaterbezoek zo veilig mogelijk te houden middels protocollen die gericht zijn op anderhalve meter afstand houden. Besmettingen onder bezoekers door het bijwonen van een voorstelling zijn tot dusver nog niet voorgekomen.

Een klein aantal theaters – vooralsnog het Posttheater in Arnhem en Theater De Kring in Roosendaal – heeft de mogelijkheid om voorstellingen thuis te volgen middels een livestream. Prima beeldkwaliteit met meerdere camera’s. Dichterbij kom je niet. Waarmee je alsnog het theater en de artiest kunt steunen. Een mogelijkheid waar de Zwartekat-redactie dankbaar gebruik van maakt.

Daarom hebben we in samenwerking met Cabagenda een overzicht gemaakt van de cabaretvoorstellingen die middels livestream te volgen zijn.
voorstellingen met livestreams

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.