nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe comedyclub Captain Comedy

Op 23 oktober gaat er in Dendermonde (BE) een nieuwe comedy club open, de Captain Comedy Club.

Deze club is een initiatief van Xander De Rycke, Lieven Scheire en Wouter Deprez. En valt onder het boekingskantoor Working Class Heroes.

Tijdens het openingsweekend, op 23 en 24 oktober, wordt de line-up handgekozen én gehost door Xander De Rycke. Wie de deelnemende comedians zijn, zal je pas op de avond zelf ontdekken. Op zaterdag 24 oktober mag je alvast Lieven Scheire en Wouter Deprez (de andere hosts van Captain Comedy Club) verwachten voor een stand-up set.

Op latere data staan er ook voorstellingen van De Rycke en Deprez op de agenda, alsook o.a. een Halloween filmavond, een comedyavond met alleen vrouwelijke comedians en Q&A met De Rycke en Scheire.

Op 28 november nodigt Wouter Deprez enkele collega’s uit om te praten over wat ze goed vinden (en slecht). Ze bekijken en beluisteren fragmenten. Ze leggen mekaar stukken voor waar ze de andere mee willen verrassen, trakteren of op de kast jagen. Een blik onder de motorkap van de comedy. Bart Cannaerts heeft zijn komst alvast bevestigd.

Meer info en tickets:
www.captaincomedyclub.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...