nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Edson da Graça, Lander Severins, Myrthe van Velden, Kamagurka, Drs P

In Allemaal Baasjes zet Edson da Graça zich in voor alle huisdieren die in een dierenopvang op een nieuw baasje zitten te wachten. Hij bezoekt hiervoor families die niets liever dan een huisdier willen en zorgt voor de beste selectie aan potentiële nieuwe baasjes. Allemaal Baasjes is iedere zaterdag te zien op NPO Zapp om 20u00.

Lander Severins en Myrthe van Velden, die samen het duo Grof Geschud vormen, zijn bezig met het omvormen van een stenen schuur in de Franse Limousinstreek tot een repetitieruimte voor theatermakers, muzikanten en dansers. Het is niet de bedoeling hier zelf veel voorstellingen te spelen, want dat lukt niet als Nederlandstalig cabaretduo. Het duo ziet het eerder als repetitieruimte, ook voor andere artiesten zoals dansers en muzikanten. Ze hopen hier een inspirerende plek te creëren om tot rust te komen en aan nieuw materiaal te kunnen werken.

Kamagurka heeft designs gemaakt voor een alcoholgel dispenser. Er zijn drie ontwerpen beschikbaar en met 285 euro per stuk nogal prijzig.
meer info

Hoe de schrijfmachine van Drs P in het Rotterdamse Leeskabinet terecht kwam.
NRC: Schrijfmachine

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...