www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jenny Arean en George Groot in Het Zonnehuis met ZING2!

In februari 2021 zijn Jenny Arean, George Groot te zien met een korte serie muzikale theaterconcerten onder de naam ‘ZING2! Zeg het met een lied’: “Emotioneel, kritisch, rauw, ongezouten, hartverscheurend en vol humor. Liedjes uit de schatkist van het Nederlandse theater- en kleinkunstlied.”

Nieuw repertoire op teksten van George Groot, de mooiste liedjes van Jenny Arean en close harmony kleinkunst- en cabaretliedjes van kwartet ‘Stiekem in de Lift’ (Janneke de Groot, Elise de Bree, Nelleke Reckers en Femke Bruis). Met medewerking van Kleinkunstkoor Amsterdam, onder muzikale leiding van Geert Bremer en gepresenteerd door Evert de Vries.

Er zijn voorstellingen op 19, 20 en 21 februari in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord.

Voor meer info en tickets:
nederlied.nl/zing2-kleinkunstkoor-amsterdam

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...