www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nigel Williams brengt ‘Tijdens de rust 5’

In juni 2017 kondigde Nigel Williams aan dat hij zou stoppen met de (grotere) zaalshows. Stand-up blijft zijn passie. Williams trekt nu naar cafés, verenigingen en kleine theaters in binnen- en buitenland. Op 16 november speelt hij zijn halfjaaroverzicht ‘Tijdens de rust’ in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

“Verleden jaar speelde hij de derde en vierde editie van Tijdens de Rust in onze Kleine, een halfjaarlijkse show met een strak schema. 75 minuten comedy over het leven, de politiek en de ‘Brave New World’ waarin we gesukkeld zijn. Vroeger kon een mens een jaaroverzicht doen, nu moet het om de zes maanden, aldus Williams.”

Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

‘Tijdens de Rust’-tour.
speellijst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...