www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Hans Liberg

Vanavond kan je op NPO1 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Tralalala van Hans Liberg.

Tralalala wordt over de hele wereld gezongen en muziek is een internationale taal, het is een cliché maar het is de waarheid. Muziek verbindt en helemaal als Humor het transportmiddel is. Muziek verbroedert en dat is in deze tijd heel erg nodig. Het wordt dus een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen. En ondertussen leer je d’r óók nog wat van. Dé ideale muziekles. Met Libergs typische muzikale humor, dingen combineren, die op het eerste gehoor niks met elkaar te maken hebben zal hij zijn publiek weer een kostelijke avond bezorgen.

Tralalala wordt uitgezonden op NPO1 om 22u20.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...