nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Henry van Loon, Griffioen De Stoep Cabaret Festival, Freek de Jonge, Karin Bloemen

De zwarte komedie Korte Kuitspier, met Henry van Loon in de hoofdrol, werd in Cardiff in Wales bekroond met de Iris Prize, een van de grootste internationale prijzen op het gebied van korte films. De film gaat over een bovengemiddeld lange man die door de rest van de wereld als dwerg wordt gezien. De bekroning gaat naar regisseur Victoria Warmerdam – zij krijgt ruim 33.000 euro, die zij aan een volgend project moet besteden.

I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen werd de finale van het Griffioen de Stoep Cabaretfestival (opnieuw) verplaatst. De nieuwe datum wordt zaterdag 21 november.

De film ‘De Vogelwachter’ met Freek de Jonge zal deze maand vertoond worden op het Mill Valley Film Festival 2020 in Californië.
www.mvff.com

Karin Bloemen promoot de doneeractie ‘Een ton voor een tuin’: ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen beschikken vaak niet over de juiste middelen om een tuin goed te onderhouden. Daar kan iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Als maatschappelijke organisatie kun je een project aanmelden om in aanmerking te komen voor Karins tuinton. Per provincie worden vervolgens 7 maatschappelijke initiatieven genomineerd door Bloemen. Haar volgers kunnen via Facebook, Instagram en onderstaande website stemmen op een van de 7 initiatieven. Het project met de meeste stemmen wint.
Meer info:
www.karinstuintips.nl

Lieve allemaal, in deze onzekere en donkere tijden zou ik het heerlijk vinden om mensen die het hard nodig hebben blij…

Geplaatst door Karin Bloemen op Zaterdag 10 oktober 2020

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...