www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Anderhalve Meter Show met Jelle De Beule en Koen De Poorter

Vanaf vanavond kan je op de Vlaamse zender VIER kijken naar het nieuwe en vooral helemaal coronaproof sketch-programma De Anderhalve Meter Show met Jelle De Beule, Koen De Poorter en Rik Verheye (Callboys, Influencers).

In De Anderhalve Meter Show moet de social distancing zoals het nieuwe normaal ons zonneklaar voorschrijft- ten allen tijde gerespecteerd worden. De acteurs blijven dus steeds en minstens op anderhalve meter van elkaar en daar wordt bijzonder streng op toegezien door de FOD Volkgezondheid én door twee virologen Steve Hermans en Dirk Stevesyns. En dat blijkt al snel een stevige uitdaging als er een sketch moet ingeblikt worden aan een circustrapeze of als er een hartmassage moet gegeven worden.

Naast Jelle De Beule, Koen De Poorter en Rik Verheye zijn er ook rollen weggelegd voor Charlotte Vandermeersch, Isabel Van Hecke en Silke Thorrez. In De Anderhalve Meter Show zal de kijker voor het eerst kennismaken met de cast van de reeks Nonkels die in het najaar van 2021 wordt gedraaid. Nonkels is de nieuwe fictiereeks, geschreven door De Beule, De Poorter en Verheye.

De Anderhalve Meter Show wordt iedere dinsdag uitgezonden op VIER om 20u35. VIER is niet in Nederland te ontvangen.

NIEUW op VIER: De Anderhalve Metershow

De <——————— 1,5 ———————> Metershow. 📏Vanaf dinsdag 13 oktober om 20u35 op VIER en VIER.be.

Geplaatst door VIER op Dinsdag 29 september 2020

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...