www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Team Scheire met Lieven Scheire

Vandaag begint op de Vlaamse zender CANVAS seizoen 2 van Team Scheire.

Hierin schakelt Lieven Scheire de hulp in van een team van ingenieurs, ontwerpers, wetenschappers en programmeurs. Dit team van acht mensen staat daarom bekend als de makers. Samen bedenken ze creatieve en concrete oplossingen voor dagdagelijkse problemen van mensen die omwille van een beperking of andere problemen niet ten volle van het leven kunnen genieten. Scheire daagt zijn makers uit om net dat ene innovatieve idee te bedenken en te realiseren dat de levenskwaliteit van die mensen kan verbeteren.

In iedere aflevering worden twee problemen behandeld. Tijdens brainstorms in hun hoofdkwartier overleggen de makers samen hoe ze daarbij best te werk gaan, maar er is telkens één maker die het voortouw neemt.

In de uitzending van vanavond krijgt rolstoelpatiënt Kenny hulp om zijn kunstwerken in graffiti op de muur kunnen zetten en wordt de uitdaging aangegaan om ondanks de strenge medische regels toch een oplossing te bedenken zodat kinderen niet meer in paniek slaan als ze het operatiekwartier in gaan.

Team Scheire is te zien op CANVAS om 21u20.

foto: VRT / Sofie Silbermann

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...