www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

“Helena” van Hugo Raspoet op vinyl

Volgend jaar is het vijftig jaar geleden dat het enige album van de Vlaamse kleinkunstzanger Hugo Raspoet (1940 – 2018) verscheen. Een jaar na zijn debuut stopte hij met zingen en trad hij uit de schijnwerpers. Het nummer “Helena”, waarmee Raspoet het bekendst zou worden, stond op zijn lp Raspoet, maar verscheen nog nooit als single. Daar brengt wordt nu verandering in gebracht.

Nadat BLP Records eerder al “Tim” (Wim De Craene), “Eerste Sneeuw” (Jan De Wilde) en “De Zotte Morgen” (Zjef Vanuytsel) op vinyl-single, is het nu de beurt aan “Helena” van Raspoet. Er verschijnen 250 exemplaren op transparant vinyl en 500 op zwart vinyl. Op de B-kant staat zijn nummer “Spuitje Op, Laat je Rijden”.
www.blprecords.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...