www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Karin Bloemen, Maurice Hermans, Soe Nsuki, Lage Landenlijst, Louis van Dijk

Karin Bloemen heeft een nieuw album uitgebracht, Medium Rare, met nummers uit haar laatste voorstelling. Het album is na afloop van de show te koop of te bestellen via info@labloemen.nl.

Maurice Hermans annuleert met onmiddellijke ingang al zijn theatervoorstellingen. Hij voelt zich na het overlijden van zijn broer Gaby niet in staat om de vrolijke en komische liedjes van vader Toon te zingen en leuk te doen. Daarnaast spelen de wisselende coronamaatregelen ook een rol.

Soe Nsuki schrijft mee aan Panna, een nieuwe jongerenreeks over meiden die voetballen.

Radio 1 (BE) en de Nederlandse regionale radiozenders L1 (Limburg), Omroep Brabant en Omroep Zeeland hebben voor de vijfde keer de Lage Landenlijst uitgezonden, waarbij luisteraars voor hun favoriete Nederlandstalige lied konden stemmen. Nummer 1 voor het derde jaar op rij was Kommil Foo met ‘Ruimtevaarder’. Tweede werd ‘Amsterdam’ van Kris De Bruyne en op drie eindigde ‘Pastorale’ van Ramses Shaffy en Liesbeth List.
www.lagelandenlijst.radio1.be

de witte cd Er is een nieuwe cd, De Witte CD, verschenen van Louis van Dijk, die in april 2020 overleed, met de concertopname in De Witte van het Trio Louis van Dijk (met Ruud Ouwehand en John Engels) in maart 2018. Van Dijck werkte o.a. jarenlang samen met Ramses Shaffy en Liesbeth List in het ensemble Shaffy Chantant. De cd is in beperkte hoeveelheid geproduceerd en verkrijgbaar via marnix@mwb-co.nl.

Tracklist:
1. Blues in G
2. I’ll remember april
3. Stella by starlight
4. Bluesette
5. Moonlight in Vermont
6. Whisper not
7. It never entered my mind
8. Some day my prince will come
9. How high the moon
10. Yours is my heart alone

Foto: Ruud Ouwehand

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...