nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Greg Shapiro

Een overzicht van de premières deze week, met: Greg Shapiro.

Greg Shapiro – Leaving Trumpland
Premiere: Schouwburg De Meerse in Hoofddorp, 21 okt 2020.

Greg Shapiro is klaar voor 2020 met een Trump verkiezingsspecial; de verkiezingsconference – Donald J. Trump: The J is for Genius.

Wint Trump in 2020? Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning? In ‘Leaving Trumpland’ komen we erachter hoe we Trump achter ons kunnen laten. Maar – als Trump wint – zal Shapiro eerst zijn felicitaties aanbieden aan de echte winnaar: Vladimir Poetin. Daarna wordt het persoonlijk voor Shapiro. Als Trump wint, wordt het dan tijd om zijn Amerikaanse paspoort op te geven? En de paspoorten van zijn kinderen? Zijn dochter heeft onlangs haar stemrecht aangevraagd, met als gevolg dat haar Nederlandse bank haar account heeft geannuleerd omdat ze Amerikaanse is. ‘Leaving Trumpland’ wordt ook een ode aan Nederland – een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan het Amerika van Trump.

Te zien tot en met 18 december 2020.
speellijst

foto: Adrie Mouthaan

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.