www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opening Captain Comedy Club uitgesteld

We berichtten al eerder over de nieuwe comedy club Captain Comedy Club in Dendermonde (BE), een initiatief van Xander De Rycke, Lieven Scheire en Wouter Deprez, die valt onder het boekingskantoor Working Class Heroes.

Opening was voorzien op 23 oktober. Maar de verstrengde horeca-maatregelen alsook de beperking van het aantal close contacten treffen het hart van het concept: een geweldige clubavond waarbij je samen met je bubbel kan genieten van de beste comedians, fijne cocktails en lekkere snacks.

Daarom worden alle Captain Comedy nights dus voorlopig on hold gezet. Ook de ticketverkoop wordt tijdelijk stilgelegd. De shows van 23 oktober t.e.m. 15 november kunnen sowieso niet plaatsvinden.

De komende weken wordt bekeken of deze clubavonden kunnen verplaatst worden naar een latere datum. Want de initiatiefnemers voelen dat er een grote nood aan is bij het publiek en koesteren nog steeds heel veel zin om dit te realiseren.

Mensen, die reeds een ticket gekocht hadden, worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht over de nieuwe data.
www.captaincomedyclub.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...