nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thomas Acda, Kommil Foo, Stephen Fry, cabaret via Storytel

Thomas Acda werkt opnieuw mee aan een Lidl reclame, waarbij de bewoners uit de Lidl-flat effen naar beneden gaan om hun inkopen in de supermarkt te doen.

Kommil Foo heeft een gouden plaat gekregen voor hun album Oogst.

Stephen Fry zou de gast voor de honderdste aflevering van het Canvas-programma ‘Alleen Elvis Blijft Bestaan’, de Vlaamse versie van Zomergasten, worden. Maar door de coronacrisis kan hij de verplaatsing naar ons land niet maken. De geplande uitzending wordt nu uitgesteld naar 2021.

Via de app Storytel kunnen abonnees onbeperkt naar luisterboeken luisteren. Maar ook biedt het audio een grote hoeveelheid cabaretvoorstellingen aan. In Nederland is de app reeds beschikbaar en vanaf 28 oktober ook in België. Een overzicht van de cabaretvoorstellingen is hier te vinden:
www.storytel.com

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...