nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Leids Cabaret Festival uitgesteld tot 2022

De Finalistentour van het Leids Cabaret Festival 2020 werd abrupt afgebroken; door de Corona crisis moesten de theaters dicht.

Daarom heeft Het Leids Cabaret Festival besloten om ruim baan te geven aan de Finalisten van 2020 (Lisa Ostermann, Thjum en De Vriendendienst Cabaret): zij gaan de tour die gepland stond voor de finalisten van 2021 overnemen.

Het festival schuift hierdoor een jaar ‘op’, m.a.w.: de editie van 2021 komt te vervallen. Het Leids Cabaret Festival 2022 zal plaatsvinden in februari 2022. Audities hiervoor in januari 2022. Meer info over de inschrijvingen volgt in een later stadium.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...