www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren met Astrid Joosten

Paul de Leeuw gaat een presentatieduo vormen met Astrid Joosten: samen zullen ze op de vrijdagavond de talkshow Op1 presenteren.

De Leeuw en Joosten vervangen op vrijdag Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg – die verschuiven naar de maandag. De vaste presentatiegezichten van Op1 op maandag zijn Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, maar Veenhoven liet afgelopen week weten te gaan te stoppen met haar presentatie van Op1, omdat zij presentatrice wordt van Spijkers met Koppen.

In september beƫindigde Paul de Leeuw zijn contract bij RTL. De twee partijen gingen vanaf 14 oktober ieder hun eigen weg op initiatief van de presentator. Met deze presentatieklus keert de Leeuw terug naar de openbare omproep.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...