www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe elpee: Xander De Rycke

Er verschijnt een blauwe vinyl elpee met een selectie van de beste fragmenten uit de theatervoorstelling Uitgerust & Immuun van Xander De Rycke.

Vier maanden, enkele coronakilo’s en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In deze tijdelijke comedyshow deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in ons land. Te weinig over media om het een conference te noemen, te gedateerd om er lang mee te spelen. Een coronaspecial door Xander De Rycke dus. Wees gewaarschuwd: er is kans dat je gewoon een uurtje door Xander geknuffeld wordt.

Deze elpee is exclusief verkrijgbaar via de webshop van De Rycke. De eerste lading is reeds uitverkocht, maar er wordt een tweede lading exemplaren gedrukt, die je op voorhand kan reserveren. Levering ten laatste in de loop van december.
www.xanderderycke.be

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...