nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Lieven Scheire en Henk Rijckaert

Lieven Scheire, Hetty Helsmoortel & Henk Rijckaert – Doeboek voor kleine nerds 2

“Lieven Scheire, Henk Rijckaert en Hetty Helsmoortel maken de winter een pak plezanter met dit tweede Doeboek voor Kleine Nerds.

Wist je dat je elektrische stroom en fluoslijm kan halen uit aardappelen? Dat planten kunnen horen? En hoe pinguïns kunnen overleven in ijskoud water? Dat alles, en zoveel meer, ontdek je in dit tweede Doeboek.

Maak instant ijs met Lieven, sneeuwkristallen met Hetty of een coole lawaaimachine met Henk. Leer hoe je een mini-iglo bouwt, kerstlampjes programmeert of een 3D-kerstkaart maakt. Samen met een hoop doolhofjes, quizjes, codes om te kraken, weetjes en woordpuzzels goed voor een gletsjer van leerrijk plezier voor kleine (en grote) nerds!”

Verwacht op 20 november 2020.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.