www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Diwali Show met Roué Verveer en Narsingh Balwantsingh

Elk jaar vieren meer dan een miljard Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd. Dit jaar valt die op 14 november.

NTR-presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen een uitbundige en gezellige Diwali Show. Voor het eerst in het theater en op TV. Met optredens van dansgroep Pretima Ke Dewashrie, zangeres Madhu Lalbahadoersing en De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban.

Te zien op zaterdag 14 november, NPO 2 om 22.05 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.