www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Richard Groenendijk brengt Jopie Parlevliet single ‘Tebbie nou op je muil?!’ uit

Richard Groenendijk kruipt na vier jaar weer even in de huid van alter ego Jopie Parlevliet en lanceert vandaag, op de 11e van de 11e (de start van het carnavalsseizoen), de debuutsingle van Parlevliet, ‘Tebbie nou op je muil?!’

Het idee voor een single kwam spontaan nadat een Facebookfilmpje viraal ging, waarin Groenendijk het nummer ‘Tebbie nou op je muil?!’ repeteerde voor zijn gelijknamige theatershow, die van 19 december 2020 t.e.m. 3 januari 2021 in Club Luxor in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam te zien zou moeten zijn, maar wat vanwege de huidige corona maatregelen nog maar zeer de vraag is.

Aan een Facebook- en Instagramoproep om voor de videoclip filmpjes in te sturen van mensen met mondkapjes is massaal gehoor gegeven, zowel door onbekende Nederlanders alsook door bekende Nederlanders (Jochem Myjer, Paul de Leeuw, Karin Bloemen, Sander Lantinga, Martien Meiland, …). Bovendien kwamen tot grote verrassing ook veel opnames binnen van zorgmedewerkers op IC’s, van verpleegafdelingen en apotheken.

Het nummer is te beluisteren via de gebruikelijke streamingdiensten.
www.jopieparlevliet.nl

Groenendijk laat nog weten dat het lied met een vette knipoog is bedoeld en dat zowel hij als Parlevliet volledig achter de coronamaatregelen staan die de overheid heeft genomen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...