nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Jochem Myjer

Jochem Myjer en Rick de Haas – De Gorgels – Doeboek

Het De Gorgels-imperium van Jochem Myjer breidt verder uit. Na de jeugdboeken, de prentboeken, de memo-domino-puzzel, knuffels, verjaardagskalender, strandlakens, woordmemo, dekbedovertrekken, vriendenboeken, kaartspelen, spellingsdozen, kleurboeken, bordspelen, notitieschriftjes, verrekijkers, gymtassen en handpoppen, verschijnt volgend jaar het eerste Gorgels Doeboek.

“Snap-jij-het-wel-of-niet puzzeltjes, kruiswoord-zeg-maar-raadsels, zoek-de-verschillen voor superogen, ik zag het al verbind-de-nummers, teken-porroporroguggelbam-na, Gorgelrebussen, helemaal-goed-mopjes-raden, Gorgeludoku’s en nog veel meer voor een laat-maar-lekker-regenen-vakantie!

verschijnt in april 2021 bij uitgeverij Leopold.

update uitgesteld naar juni 2021.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.