nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hoe zal ik het zeggen? en Toren C genomineerd voor Gouden Roos

De televisieprogramma’s ‘Hoe zal ik het zeggen?’ van het Belgische productiehuis Shelter en ‘Toren C’ van Hollands Licht en RosMeijer zijn genomineerd voor een Gouden Roos in de categorie beste comedy.

In ‘Hoe zal ik het zeggen’ brengt presentator Jens Dendoncker op een originele manier boodschappen over aan nietsvermoedende mensen. En in ‘Toren C’ kruipen Maike Meijer en Margôt Ros in de huid van zo’n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. Dat deden ze dit jaar voor het zevende en laatste seizoen.

De Gouden Roos (Rose d’Or) is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie. De uitreiking van de prijs is op 9 december. Dit jaar digitaal vanwege de coronacrisis.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...