www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten Festival organiseert online comedyquiz

Cameretten heeft als alternatief voor het festival dit jaar een quiz ontwikkeld die te spelen is met vrienden, familie en collega’s op afstand (zowel op 1,5 meter als online). De Cameretten Quiz gaat over humor en cabaret. Ook zonder kennis over Cameretten en haar geschiedenis kan je nog steeds de quiz winnen. Op 28 november 2020 om 20:00 uur vindt de livestream plaats met een voorproefje van de quiz die vanaf 29 november 2020 beschikbaar is.

De Cameretten Quiz bestaat uit vijf rondes verdeeld onder de thema’s algemeen, oudejaarsconference, fotoronde, viral filmpjes en de laatste ronde gaat over Cameretten. De finalisten van Cameretten 2019, Remy Evers (juryprijs), Tobi Kooiman (publieksprijs) en Henk Overdijk presenteren de quiz. De quiz wordt uitgezonden via een video die op elk gewenst moment kan worden gespeeld via een link in het ticket. Wil je met elkaar op afstand ook met elkaar kletsen, dan kan je dat apart via Whatsapp, Zoom, Skype, Google Meet of Teams regelen.

Deze Cameretten Quiz is ideaal om te spelen met vrienden, familie of collega’s en vooral weer met elkaar te lachen en te kletsen over grappen en cabaret. Op 28 november 2020 om 20.00 uur, de initiële finale avond van Cameretten Festival, zendt Cameretten via een livestream met een voorproefje van de quiz uit. Vanaf 29 november 2020 is de Cameretten Quiz beschikbaar.

Dit jaar zou de 55e editie van het cabaretfestival Cameretten hebben moeten plaatsvinden. Wegens de onzekerheid omtrent het Coronavirus werd deze editie verplaatst naar 2021. Met de quiz stelt Cameretten het publiek in de gelegenheid om toch te genieten van cabaret en humor, gewoon in hun eigen huiskamer.

Meer info en tickets:
www.cameretten.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...