www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Samba Schutte, Paul van Vliet, Paul de Munnik, Urbanus, All Stars & Zonen

Samba Schutte heeft stemmen ingesproken voor de zéér populaire first-person shooter Call Of Duty. In het zesde deel uit de serie Black Ops, genaamd ‘Cold war’, speelt de openingsmissie zich voor de eerste 10 minuten af in de Amsterdamse binnenstad rond 1981.
Amsterdam 1981 missie

Hier hoor je Schutte praten over bitterballen. Hij is ook nog te horen elders op straat en in de kroeg.

Paul van Vliet geeft op zaterdag 24 april 2021 een optreden in museum en beeldentuin Nic Jonk in Grootschermer. Hij doet dit om het museum, dat al een aantal jaren in financieel zwaar weer verkeert, te steunen. Kaarten kosten € 25. (incl. koffie met Schermer koek). Meer info en tickets:
www.nicjonk.nl

Paul de Munnik heeft het luisterboek “Briefjes voor Pelle” van Marlies Slegers ingesproken. Het verhaal gaat over een 12-jarige jongen die met humor en op geheel eigen wijze de dood van zijn vader leert accepteren.

Op de Paardenmarkt in Antwerpen gaat er in de zomer van 2021 een stripmuur van Urbanus komen. Het ontwerp staat nog niet helemaal vast, maar er wordt gedaacht aan de affiche van de laatste Urbanusfilm, De vuilnisheld.

BNNVARA heeft laten weten dat er een tweede seizoen komt van All Stars & Zonen. Het is de bedoeling dat de volledige cast, waaronder o.a. Thomas Acda, Soundos en Tom van Kalmthout (Rundfunk), ook in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. De opnames zouden in 2021 van start moeten gaan, de uitzenddatum is nog niet bekend.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...