www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

WebCamping met Speelman en Speelman: livestream op 28 november

Momenteel is het duo Speelman en Speelman niet in de theaters te zien, maar de broers Daan en Joost Speelman zijn samen met Christine Ros de bedenkers van ‘Buiten Bewust Zijn’, een totaalconcept waarbij ze groepen van twintig tot dertig personen 24 uur op sleeptouw nemen in de bossen. Nu dit door de coronapandemie stilligt, brengen ze het – vooralsnog eenmalig – naar het internet.

Op vrijdag 28 november willen ze Nederland veranderen in één groot kampeerterrein. Dan brengen ze een interactieve bijeenkomst rond het kampvuur in Hulshorst barstensvol muziek, verhalen en lekker eten, met als thema: ‘wat beweegt jou, nu alles stilstaat?’.

Om 18.00 uur worden de camera’s aangezet. In de tent staat een chef-kok een ‘mooi stuk Veluws Roodbont’ te bakken, terwijl er ‘live’ wordt overgeschakeld naar de boer waar het vlees vandaan komt. Er zijn filmpjes met reiziger en tv-maker Floortje Dessing, oud-schaatskampioen Bob de Jong en Christine Ros zelf vertelt over haar bijzondere fietsreizen. En er is muziek van Speelman en Speelman.

Meer info:
interview in De Stentor: “In je tentje voor de buis: hier op de Veluwe komt de grootste online camping van Nederland”
www.buitenbewustzijn.nu/

Categorie: Elders op het web | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.