www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Hans Dorrestijn in Volle Zalen

Hans Dorrestijn staat vanavond centraal in Volle Zalen.

Dorrestijn werd dit jaar tachtig. Met zijn voorstelling ‘Het houdt een keer op’ hoopt hij binnenkort in het theater te staan. Cornald luistert bij Dorrestijn thuis naar liedjes uit zijn nieuwe show, zoals een nummer over Thomas Acda op wiens succes Dorrestijn heimelijk jaloers is. Somberman Dorrestijn blijkt heden ten dage opmerkelijk vrolijk, “ook al ontvallen je op deze leeftijd steeds meer dierbaren”. De cabaretier blikt enigszins schuldbewust terug op de tijd dat hij een veelal afwezige vader was. Als grootvader is hij verzot op zijn kleinkinderen, niks is hem te dol. “Ik denk dat hij de tijd wil inhalen die hij met ons heeft gemist”, zegt zijn dochter.

Volle Zalen met Hans Dorrestijn wordt uitgezonden op NPO2 om 20u25.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...