nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Guga Baúl, Jelle De Beule, Sanne Wallis de Vries, Bob Van Staeyen

Ruben Nicolai en Tijl Beckand zullen wederom teamcaptain zijn in het nieuwe seizoen van Wie ben ik? bij RTL. Het is nog niet bekend vanaf wanneer het programma weer uitgezonden wordt.

Guga Baúl werkt mee aan de nieuwe comedyshow ‘RIP 2020’, die vanaf 25 november wordt uitgezonden op de Vlaamse commerciële zender VTM. Samen met Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens nemen ze gedurende 7 afleveringen alle grote en kleine nieuwsfeiten van het voorbije jaar onder handen. Het programma wordt i.v.m. de geldende coronamaatregelen in België opgenomen vanuit de lege stadsschouwburg in Mechelen.

Jelle De Beule vertolkt een rol in de nieuwe misdaadserie Blackout, die vanaf zondag op de Vlaamse zender Één te zien zal zijn. Het verhaal gaat over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne.

Sanne Wallis de Vries heeft een stem ingesproken voor de Nederlandse versie van De Croods 2: een nieuw begin.

Bob Van Staeyen is afgelopen zaterdag overleden. Van Staeyen was een van de zangers bij de Antwerpse groep The Strangers. Zij coverden hits van het moment, maar voorzagen de oorspronkelijke melodie met eigen, humoristische teksten, vaak met een satirisch, maatschappijkritisch, populistisch kantje. In de jaren 90 kregen The Strangers ook een eigen komische tv-reeks op de commerciële zender VTM, De Strangorianen. Van Staeyen, de Stranger met zijn kale hoofd en karakteristieke snor, is 84 jaar geworden.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...