nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Westlandtheater De Naald brengt ode aan de kleinkunst – via livestream voor iedereen

Westlandtheater De Naald in Naaldwijk bestaat 35 jaar. Dit jubileumjaar pakt helaas heel anders uit dan gehoopt, maar met de steun van Lighthouse Films, ABC Bouwsupport en Rabobank Westland brengt De Naald aankomende zondag 22 november om 15.00 uur de jubileumproductie ‘Het beste’. Via livestream voor iedereen gratis toegankelijk.

‘Het beste’ is een voorstelling waarin Spruijt & Opperman, Elke Vierveijzer & Michiel Wetzer en De Andersons het beste zingen van o.a. Maarten van Roozendaal, Kommil Foo, Stef Bos, Brigitte Kaandorp e.v.a.

De livestream zal te volgen zijn via Facebook en Youtube. Hou de website en social media van De Naald in de gaten voor de livestream-link.
www.westlandtheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.