nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuiskamershow via livestream

Het Utrechtse comedycollectief Comedyhuis brengt elke vrijdag om 20.00 uur een live comedyshow rechtstreeks in je huiskamer.

“Er is meer dan een wereldwijde pandemie en de sluiting van alle theaters voor nodig om de comedians van het Comedyhuis te stoppen in hun zoektocht naar de perfecte grap. En dus gaan ze aanstaande vrijdag gewoon door met een speciale Comedyhuiskamershow.

Online deze keer, met een voorstelling van een uur die live het internet op wordt geslingerd vanuit de Spiegelbar van de oude Tivoli in Utrecht. Zestig minuten grappige gesprekken, stand-up comedy, leuke filmpjes en rare dingen om te lachen. Humor houd je niet tegen!”

Aanstaande vrijdag is een try-out. Het kaartje is daarom 3 euro en eventueel een extra donatie na afloop.
Comedyhuis live vanuit de Spiegelbar (try-out)

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.