nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

TV-registratie ’10 jaar Luxor’ te zien bij Rijnmond

Op vrijdag 20 november om 20.00 uur zendt TV Rijnmond de registratie uit van 10 jaar nieuwe Luxor, dat op 9 mei 2011 plaatsvond.

Hierbij traden tientallen artiesten op, zoals Waardenberg en De Jong (zeer memorabel), Richard Groenendijk, Brigitte Kaandorp, Gerard Cox, Joke Bruijs, Jörgen Raymann, Carel Kraayenhof en vele anderen. Als voorproefje hier alvast een eenmalige duo-act van Youp van ’t Hek en Freek de Jonge.

In de aanloop daar naartoe verkocht het Luxor Theater borrelpakketten. Luxor medewerkers zullen deze dag in de energiezuinige LEV-autootjes de pakketten persoonlijk bezorgen. Ook Jopie Parlevliet, het typetje van Richard Groenendijk neemt ook een deel van de bezorging van de pakketten op zich.

TV Rijnmond is te zien via tal van kabelpakketten en daarnaast ook via:
www.rijnmond.nl/tv

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.