nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Roue Verveer, Thijs Kemperink, Jeroen Verdick, Koen Dewulf

Roue Verveer zou met een Surinaams gesproken comedyshow over de coronacrisis Covid-A-Tori in de Ziggo Dome optreden. I.v.m. de huidige coronamaatregelen worden deze shows verplaatst naar 14 maart. Er is zowel een middagvoorstelling als een avondvoorstelling. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor beide shows.
www.ticketmaster.nl

Van 1 december tot 14 januari gaat Thijs Kemperink een speciale dialectvoorstelling, Opschepp’n hef alleen zin aj honger hebt, spelen. De speeldata worden binnenkort bekend gemaakt.

Jeroen Verdick heeft een nieuwe sitcom gemaakt, volledig coronaproof met enkel hemzelf in de hoofdrol. Vanaf volgende week komt er iedere maandag een nieuwe aflevering op zijn Facebook/Instagram pagina.
www.facebook.com/JeroenVerdick
www.instagram.com/jeroenverdick

Koen Dewulf heeft een box samengesteld met 30 door hem zelf getekende cartoons onder de vorm van postkaartjen in een kartonnen box. Deze limited luxe-editie kost 25 euro (exc. verzending) en is verkrijgbaar via onderstaande site:
www.mooievaar.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...