www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geen Nationaal Theaterweekend 2021

Door de Covid-19 pandemie is het helaas niet mogelijk om in januari 2021 een Nationaal Theaterweekend te organiseren. Op dit moment bekijkt de organisatie samen met de theaters en producenten naar een alternatieve invulling voor het Nationaal Theaterweekend later in het jaar.

De data voor de editie van 2022 zijn wel al bekend: dit zijn 28, 29 en 30 januari 2022.

Het Theaterweekend is een initiatief van de BankGiro Loterij, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Ruim zeventig theaters in heel Nederland zouden in dit weekend een gevarieerd programma aanbieden en dit voor slechts tien euro per voorstelling – dit kan cabaret, toneel, opera, een concert of musical zijn.

Categorie: Divers |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...