nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Dit jaar geen Pucks Cabaret Talent, finale Griffioen De Stoep Cabaret Festival in maart 2021

Door de terugkerende coronamaatregelen hebben cabaretfestivals het moeilijk. Theaters zijn beperkt in het aantal bezoekers en moeten soms geheel dicht. Eerder moest Cameretten al besluiten om de editie van 2021 over te slaan.

Huis van Puck in Arnhem, dat jaarlijks Pucks Cabaret Talent organiseert, ziet zich uiteindelijk genoodzaakt om de eerstvolgende editie te annuleren, aangezien het onzeker blijft of ze i.v.m. de coronamaatregelen hun huidige programmering de komende tijd kunnen voortzetten.
De organisatie was weliswaar heel blij van alle mails en aanmeldingen en hoopt iedereen volgend jaar allemaal weer te ontvangen.

De finale van het Griffoen/De Stoep Cabaret Festival, die sinds maart 2020 meerdere keren door de coronapandemie is verplaatst – recentelijk nog in november, vindt nu plaats op zaterdag 6 maart 2021 in De Griffioen in Amstelveen. De editie van 2021 komt daarmee te vervallen..

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...