nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe opnames De Ideale Wereld met Jan Jaap van der Wal

In december vinden er nieuwe tv-opnames plaats voor het satirische CANVAS-programma De Ideale Wereld, dat gepresenteerd wordt door Jan Jaap van der Wal. O.a. Thomas Huyghe, Lukas Lelie, Stijn Van de Voorde en Bart Van Peer zullen roteren als sidekick.

De opnames voor de uitzendingen vinden plaats op dinsdag en donderdag in de studio van Woestijnvis in de Harensesteenweg 262 in Vilvoorde, telkens van 18u20 tot 20u30. Toeschouwers zijn verplicht zich in te schrijven per bubbel (gezin of huisgenoten), minimum 3, max 5 personen.

Meer info:
Opnames De Ideale Wereld

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...