www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lenette van Dongen, Fuad Hassen, Horace Cohen, Ruben van der Meer, Klaas van der Eerden, Steven Goegebeur, Yentl en de Boer, Peter Pannekoek, Stefano Keizers

Lenette van Dongen gaat op 20 december om 13u samen met Cor Bakker weer een Blij Ei livestream middag maken. Van Dongen zal verschillende liedjes zingen, er worden inzichten besproken en gedanst en ze beantwoordt vragen van de kijkers.
Meer info:
www.facebook.com
Tickets:
www.24streamer.com

Fuad Hassen vertolkt een rol in de nieuwe serie Lit & Woke, die vanaf 2021 te zien zal zijn.

Horace Cohen, Ruben van der Meer en Klaas van der Eerden zijn drie van de BN’ers, die mee doet aan het nieuwe SBS-programma De Code van Coppens – De Wraak van de Belgen, waarbij duo’s d.m.v. wetenschappelijke experimenten en puzzels om ter snelst uit een escaperoom proberen te ontsnappen. Het programma liep eerder al op de Vlaamse commerciële zender VTM. De Code van Coppens wordt vanaf januari uitgezonden op SBS6.

Naar aanleiding van de feestdagen maakte Steven Goegebeur 4 kunstwerkjes op doek. Van deze taferelen liet hij wenskaarten maken in beperkte oplage (50 ex van elk tafereel). Deze kunnen besteld worden per pakketje van 4 wenskaarten. Elke kaart wordt discreet gesigneerd en genummerd. Een kwartet kost 13 euro (verzendkosten zijn gratis) en kunnen besteld worden via info@stevengoegebeur.be

Yentl en De Boer, Peter Pannekoek en Stefano Keizers hebben hun oeuvre-award alvast binnen: ze staan in de Donald Duck.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...