nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Bert Visscher

Bert Visscher – Dat wordt nooit wat! Mijn stuiterende beginjaren

Als puber al speelde hij het vuur uit z’n sloffen tijdens cabaretavonden op school. Totale gekte zonder enige structuur in een onnavolgbaar tempo: zo kennen we cabaretier Bert visscher. En vanaf het begin liepen de zalen zeker vanzelf lekker vol?

Welnee, zeg. Vallen en opstaan. Zinloze ritten naar zaaltjes diep in de klei voor vier man, of voorstellingen waarbij het publiek zich nu nog afvraagt wat die man daar op het podium stond te doen. Om daarna tijdens de terugreis diep in de nacht in een truckerscafé boven een gehaktstaaf te hangen met maar één gedachte: dat wordt nooit wat.

In dit boek beschrijft Bert op zijn eigen onnavolgbare manier welke fratsen hij heeft moeten uithalen om nu te verzuchten: toch nog iets geworden…

‘Dat wordt nooit wat!’ wordt in februari 2021 uitgebracht door Uitgeverij Brandt.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...