nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanavond livestream finale Groninger Studenten Cabaret Festival

Vanavond zal de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) te zien zijn via een gratis livestream. De finalisten van deze 34e editie zijn Ramon Chatrer en Felix van den Berg. Daarnaast is er een gastoptreden van oud-winnaar Martijn Kardol.

Als gevolg van theatrale beperkingen door het corona-virus zal de finale plaatsvinden dit keer met minder publiek plaats vinden. Ook wordt uitgeweken naar Theater De Stoep in Spijkenisse. Oorspronkelijk zou de finale op 14 november zijn, maar corona.

Tijdens de finale wordt er gestreden worden om de volgende prijzen: de Juryprijs en de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs. Kijkers naar de livestream kunnen hun stem uit te brengen op hun favoriete deelnemer als de winnaar/winnares van de Publieksprijs.

Na het festival gaan de finalisten het land in met de GSCF Finalistentour en dan bezoeken zij onder meer steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

De livestream start om 20.30 uur en is te vinden op:
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.