www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Pepijn Schoneveld, Ruben van der Meer, Mosselen om half twee

Pepijn Schoneveld vertolkt een rol in de nieuwe tv-reeks Kerstgezel.nl van Omroep Max. Het verhaal gaat over Noor, die met haar vrienden een bureau start voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven. Kerstgezel.nl is vanaf 10 december 2020 rond 20.30 uur te zien op NPO1.

Ruben van der Meer gaat een van de hoofdrollen vertolken in de nieuwe VPRO-serie Rudy’s grote kerstshow. Hij speelt de vader van kindster Rudy, die aan de vooravond van een grote kerstshow wordt ontvoerd door de ouders van de ernstig zieke Sara. Rudy’s grote kerstshow is vanaf 6 december dagelijks te zien bij NPO Zapp om 17.50 uur.

De populaire Vlaamse comedypodcast Mosselen om half twee keert komend jaar mogelijk terug. Dat vertelde comedian Xander De Rycke tijdens een Q&A naar aanleiding van zijn nieuwe boek. De podcast stopte in 2018 omdat De Rycke er geen tijd meer voor had, naast zijn stand-up en de mediaconference ‘Houdt het voor bekeken’. Nu hij met de mediaconference is gestopt, wil hij de podcast hervatten.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...