www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kamal Kharmach streamt try-outs eindejaarsconference

In de aanloop naar de opnames voor de tv-uitzending zal Kamal Kharmach vanaf zondag 6 december zijn tweede eindejaarsconference ‘Mag ik even? 2020′ try-outen voor een online publiek. De try-outs worden op locatie opgenomen met meerdere camera’s en live gestreamd voor een beperkt aantal kijkers.

Verschillende try-outs in november konden geen doorgang vinden. Daarom wordt nu gekozen voor het spelen van online try-outs. De show wordt op locatie professioneel vastgelegd met meerdere camera’s en rechtstreeks gestreamd naar de huiskamer van het betalend publiek. Via LiveComedy.be zijn tickets te koop voor 10 euro. Per voorstelling zijn 150 tickets beschikbaar.

Voor beschikbare data zie:
LiveComedy.be

Categorie: Elders op het web | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.