nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Benjamin van der Velden

Vanavond zendt NPO2 extra de registratie uit van de theatershow ‘Ik ben’ van Benjamin van der Velden.

“Het had weinig gescheeld of hij had zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. “Het lied dat aangenaam herinnerde aan Ramses Shaffy in diens wat meer benevelde periode, werd later in de finale door niemand meer benaderd”, zo luidde de recensie.

Er was geen weg meer terug. Beschonken schreef hij zich in voor het eerste cabaretfestival dat hij tegenkwam en zijn nog ruwe talent werd direct herkend. Zowel qua taal als qua muziek zijn z’n liedjes van hoog niveau.”

‘Ik ben’ wordt uitgezonden op NPO2 extra om 19:30 uur.

foto: Eva van Leeuwen

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.