www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: theaterdirecteuren-a-gogo

Brigitte van Eck vertrekt als directeur bij het Munttheater in Weert. Vanaf 15 maart 2021 wordt zij de nieuwe directeur van Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Zij volgt interim-directeur Jean Boelen op. Daarvoor was zij onder andere zakelijk directeur-bestuurder van Toneelgroep Maastricht.

Van Eck heeft als directeur de opdracht om de culturele en maatschappelijke ambitie van het stadstheater te realiseren; cultuur voor een breed en divers publiek. Samenwerking zoeken met partners uit de stad en daarbuiten is hierbij essentieel. Culturele partners, maar ook aanhaken bij het bedrijfsleven, waarbij cultuur wordt ingezet als economische schakel in een aantrekkelijk vestigings- en verblijfsklimaat van Maastricht als cultuurstad.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...