nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central Roast: Kater van 2020 met o.a. Jörgen Raymann

Comedy Central sluit het jaar af met de Comedy Central Roast: Kater van 2020.

Dit jaar ging de jaarlijkse roast bij Comedy Central niet door, maar de zender komt in de plaats daarvan met ‘Kater van 2020’, want iedereen hield dit jaar een flinke kater over aan alle lockdowns, geannuleerde evenementen, complottheorieën, afgelaste vakanties, enz.

Daarom zullen een aantal BN’ers hun COVID-kater met ons zullen delen tijdens deze comedyshow. Gerard Joling en Famke Louise gaan zichzelf spelen in verschillende sketches van de show. Jörgen Raymann is de eerste comedian, die werd bekend gemaakt voor het programma: hij zal terugblikken op alle bijzondere gebeurtenissen van 2020.

De ‘Comedy Central Roast: Kater van 2020’ is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...