nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Het Grote Oudejaarsconference Overzicht 2020


foto: Donata van Asselt

Voor het zevende jaar op rij hebben we elke oudejaarsconference in beeld gebracht. Zowel in Nederland als Vlaanderen, landelijk als lokaal.

Veel bekende namen dit jaar. Youp van ’t Hek brengt zijn tien – en laatste – oudejaarsconference, Guido Weijers is terug op RTL4 en oudejaars-recidivisten als Dolf Jansen en Sjaak Bral. Nieuw is Murth Mossel en het duo Jan Beuving en Patrick Nederkoorn. Onder de lokale oudejaarsconferences zijn de sporen van de corona-pandemie wel te zien, het aantal ligt een stuk lager dan vorig jaar. De meest bekende ontbrekende naam daarvan is de Twentse Eindejaarsconference.

Oudejaarsconferences – Nederland

Youp van ’t Hek – Oudejaarsconference 2020: Korrel zout

Youp van ’t Hek is terug met zijn tiende – en laatste – oudejaarsconference bij de publieke omroep. Wordt uitgezonden op NPO 1, om 22.30 uur.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. De uitzending waarschijnlijk wel, ondanks dat eerdere gemier dat 30 bezoekers in de zaal te weinig is.

Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!!

Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!

Korrel Zout wordt een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Sterker nog: dat moet zelfs van de cabaretier.

foto: Bob Bronshoff

Guido Weijers – De Oudejaarsconference 2019

Op oudejaarsavond kan je op RTL4 kijken naar de tv-registratie van de ‘De Oudejaarsconference 2021’ van Guido Weijers. RTL4, 20.30 uur.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. De uitzending wel.

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

foto: Sushilla.nl

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn – De andere oudejaars

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn maakten in 2018 en 2019 samen een programma over de Belastingdienst. Het resultaat was: volle zalen, een Annie M.G. Schmidtprijs en het ontslag van staatssecretaris van financiën Menno Snel. Nu nemen Jan en Patrick, met Tom Dicke weer aan de vleugel, het jaar 2020 onder handen.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. Op 9 januari te zien op NPO3!

366 dagen telt 2020. Dat is 5856 keer anderhalf uur. Eén van die anderhalve uren gebruiken Jan Beuving en Patrick Nederkoorn om die andere 5855 te duiden. In grappen, verhalen en liederen. Van het goud dat er blonk tot het stof dat we hapten: alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs.

foto: Maartje ter Horst

Vincent Bijlo – Kuchschermtijd

Ook dit jaar maakt Vincent Bijlo een oudejaarsconference voor het NTR-radioprogramma Kunststof. Wordt op oudejaarsavond uitgezonden op NPO Radio 1, 19.30 uur. Tevens via livestream.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. Radio-uitzending gaat gewoon door.

In de eerste anderhalvemeteroudejaarsconference ooit kijken Vincent Bijlo & The Rossettis in liedjes en conferences terug op een jaar dat langer leek te duren dan zijn voorgangers. Het begon eigenlijk nog vrij gewoon. De derde Wereldoorlog stond weer eens op uitbreken om dat de VS een Iraanse generaal had omgelegd, de boeren waren woedend en er woedden bosbranden in Australië. Toen hoste corona met het carnaval Nederland binnen. Vanaf dat moment niesden we in onze elleboog, we wasten onze handen wel tien keer per dag, nog steeds in onschuld, dat wel. Want wat konden wij er aan doen? De intelligente lockdown was een feit, we zaten binnen slim te wezen. Heel af en toe gingen we even de straat op, voor een frisse neus. We kwamen er achter dat in het openbaar een wind laten de mensen minder schokte dan hoesten.

De handgelhandelaren, mondkapjesverkopers en kuchschermfabrikanten verdienden goudgeld terwijl de inkomsten van de artiesten opdroogden. Vincent Bijlo overwoog zelfs omscholing, hij wilde altijd al piloot worden. Hij dacht op die manier nog een graantje mee te pikken van de staatssteun aan KLM. Hij zag er uiteindelijk toch maar van af, er was een lange wachtlijst.

Inmiddels is het vaccin in aantocht, we maken ons op voor een knuffelende toekomst, waarin we behouden wat 2020 ons, ondanks alle ellende en verdriet, gebracht heeft. We zien elkaar, we luisteren naar elkaar en we zijn dichtbij.

Sjaak Bral – Waarwel 2020

Alweer de 24e oudejaarsconference voor Sjaak Bral en daarmee recordhouder voor solo-oudejaarsconferences. Omdat in de aanloop naar oudejaarsavond het nog maar de vraag was of er gespeeld kon worden, is voor de gelegenheid de naam van de voorstelling omgedoopt tot Waarwel 2020. Op oudejaarsdag te zien bij TV West, vanaf 19.00 uur en daarna herhaling.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. De uitzending gaat wel door.

De oudejaarsconference van Sjaak Bral staat dit jaar, hoe kan het anders, in het teken van de Coronacrisis. ‘Een onwerkelijke tijd’, in de woorden van Sjaak. Hoe vat je de achtbaan samen waarin wij met z’n allen in 2020 zaten? Door een heerlijke avond vol herkenning, met de gulle lach en een oprechte traan. Laat dat maar aan Sjaak Bral over. De meester van het actuele cabaret, al 24 jaar. Ook in dit Corona-jaar.

foto: Ministerie van Beeld

Javier Guzman – Oudejaarsconference 2020 Raspopulist

De derde oudejaarsconference van Javier Guzman zal uitgezonden worden bij Comedy Central. Op 29 december om 20.30 uur.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. De uitzending gaat waarschijnlijk wel gewoon door.

Inmiddels heeft cabaretier Javier Guzman maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan. Aanvankelijk zou Javier geen oudejaarsconference maken. Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft. Deze editie wordt anders vanwege het nu al memorabele jaar.

foto: Anke van der Meer

Dolf Jansen – Oudejaars 2020

Bral maakte weliswaar de meeste solo-oudejaarsconferences, het is Dolf Jansen die de meeste oudejaarsconference in totaal maakte: 31! ‘Oudejaars 2020’ van Dolf Jansen is op oudejaarsdag om 15.00 uur vanuit De Kleine Komedie in Amsterdam te zien middels livestream.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. De voorstelling wordt alsnog vertoond middels een een (semi)livestream.

Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus EN het verdwijnen van de dagelijkse aan tafel!! van DWDD…hoe ga je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne vrolijke voorstelling van fabrieken? Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag.

Al was het maar omdat het in 2020 de 31e keer (eenendertigste keer, uitroepteken) is dat hij zich waagt aan de Oudejaars… Het idee is simpel in al zijn/haar eenvoud: in ongeveer 90 minuten via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een niet-te-weerleggen beeld geven van 2020, en waarom ALLES toch ALTIJD de schuld van DE ANDER is. Of lijkt.

Nee, dit gaat niet over uw relatie, dit gaat over de grote wereld. Oudejaars2020, volgens RIVM en het Mesdag Zuivelfonds de grappigste voorstelling van het hele jaar.

foto: Peggy van Mosselaar

Murth Mossel – Tot op dat moment – eindejaarscomedy

Na 11 theatertours maakt Murth Mossel zijn eerste eindejaarsvoorstelling.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. Nog niets bekend over een uitzending.

Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow! Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot.

‘Oh, wát een jaar!’ of wordt het ‘Och, wat een jaar…’? Aan voorspellingen doen we niet, maar als we er één mogen maken, is het dat er keihard gelachen gaat worden, tijdens deze humoristische blik op 2020!

Het mooie van comedy is dat je elk onderwerp bespreekbaar kunt maken.

Arie Vuyk – Oudejaarsconference 2020: Hamsteren

Vijfde oudejaarsconference voor Arie Vuyk. Opgeleid als componist treedt hij sinds 2001 op als cabaretier.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater.

De veiligste manier om mensen op afstand te houden is op het podium te staan.
Arie Vuyk hoort op een podium, en hij brengt zijn vijfde feel – good oudejaarsconference op een rij! Geurkaarsen, transgenderneutraal ondernemen, Johan Derksen, Harry en Megan, ze komen allemaal voorbij.

Vuyk volgt de voorschriften, gelooft niet in complotgekkies en hij maakt er het beste van. Want hij is altijd al tegendraads geweest. Daarom laat hij u lachen.

Arie Vuyk past niet in een hokje, maar wel in het theater! Typetjes, liedjes, conferences en gedichtjes, hij kan het allemaal. Als u niet weet wat het nut is van al het nieuws van 2020, kom dan naar Vuyk, lach de narigheid weg en koester de mooie momenten van het afgelopen jaar.

En als het nieuws niet inspirerend is? Dan verzint Arie zelf wel wat!

Comedy Central Roast: Kater van 2020

Niet direct een oudejaarsconference, maar wel een jaarafsluiting. Comedy Central sluit het jaar af met de Comedy Central Roast: Kater van 2020.

Met medewerking van Peter Pannekoek, Ruben van der Meer, Horace Cohen, Rayen Panday, Karin Bloemen, Tooske en Bastiaan Ragas, Tygo Gernandt, Jeroom Snelders, Soundos El Ahmadi, Gerard Joling en Jörgen Raymann al aangekondigd als ‘roasters’.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Was niet te zien in het theater. Uitzending gaat door.

Dit jaar ging de jaarlijkse roast bij Comedy Central niet door, maar de zender komt in de plaats daarvan met ‘Kater van 2020’, want iedereen hield dit jaar een flinke kater over aan alle lockdowns, geannuleerde evenementen, complottheorieën, afgelaste vakanties, enz.

Daarom zullen een aantal BN’ers hun COVID-kater met ons zullen delen tijdens deze comedyshow. Gerard Joling en Famke Louise gaan zichzelf spelen in verschillende sketches van de show. Jörgen Raymann is de eerste comedian, die werd bekend gemaakt voor het programma: hij zal terugblikken op alle bijzondere gebeurtenissen van 2020.

De ‘Comedy Central Roast: Kater van 2020’ is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central.

Oudejaarsconferences – Vlaanderen

Bert Gabriëls – Eindejaars 2020

De tweede eindejaarsconference van Bert Gabriëls.
website Bert Gabriëls

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. Zal te zien zijn via een eenmalige livestream. Vervolgens wordt op 1 januari een samenvatting uitgezonden op atv.be.

Na het succes van de #Eindejaars 2019 op Radio 1 en op de regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Maar deze keer nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige.

Het zal een bijzondere conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het wordt een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd.

foto: Johannes Vande Voorde

Kamal Kharmach – Mag ik even? 2020

Vorig jaar werd het eindejaarsconference-debuut van Kamal Kharmach door ruim 800.000 bekeken op Canvas. Daarom besloot de VRT de samenwerking met Kharmach voor twee jaar te verlengen.
website Kamal Kharmach

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. Uitzending gaat alsnog door.

Voor de tweede editie geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Stijn Meuris – Tirade #4 Belgarije

website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Niet meer in het theater. Zal te zien zijn via een eenmalige livestream.

Na drie zeer ge(s)laagde voorstellingen, inclusief uitzending op Canvas, én een jaartje pauze komt Stijn Meuris deze winter met de vierde editie van TIRADE. Op eenvoudig verzoek, maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit (alweer) van geen ophouden weet. En Stijn evenmin. Wat had je verwacht? Tirade #4 Belgarije is géén stand-up comedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Wél een wervelende conference waarin Meuris het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt. Relevant, raak en broodnodig.

Oudejaarsconferences – Nederland lokaal

Lukas Bennink– Oudejaarsconference: Gelukscrisis

Lukas Bennink speelt op 15 december zijn oudejaarsconference in de Junushoff in Wageningen.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee, was helaas op de eerste dag van de lockdown…

Wie het laatst lacht, lacht het best. Maar viel er überhaupt wel te lachen dit jaar? Zeker weten, zo stelt Lukas Bennink. Hij legt haarfijn uit waarom we juist om 2020 kúnnen lachen.

Op dinsdag 15 december 2020 verzorgt podiumfanaat Lukas Bennink de Oudejaarsconference 2020: Gelukszoekers. Het veelbelovende cabarettalent sluit het bizarre jaar af vol nieuws en indrukken met een zelfgeschreven show. Op unieke en bindende wijze neemt Lukas 2020 op de hak en stoomt hij een ieder van links tot rechts klaar voor het nieuwe jaar. Ga mee op zoek naar hét geluksmedicijn voor 2021.

Patrick Deters – Luid Kaag & Braassem 2020

Voor het zevende opeenvolgende jaar kijkt Patrick Deters terug op het lokale nieuws rond gemeente en politie van Luid Kaag & Braasem.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Ja, was met vooruitziende blik al opgezet als online oudejaarsconference.

Laten we het erop houden dat 2020 een anders dan anders jaar was. Ja, de politiek heeft gewoon zijn werk weer gedaan (of niet!), inwoners hebben weer bijzondere verhalen om te vertellen gehad of hebben uitzonderlijke acties ondernomen. Maar toch was er iets wat echt anders was. Namelijk Oude Wetering en Roelofarendsveen zijn een stapje dichterbij gekomen met de E.M.M. fusie.
Of wat te denken over de verdwenen Gerardusschool, monumenten hadden het sowieso zwaar dit jaar. Of nieuwe winkels die geopend zijn door docenten, de vraag waar de Polen nu moeten slapen, eindelijk is er begonnen om de Langebrug te repareren, de financiën van de gemeente zijn een zorgenkindje, net als het pontje bij de Kaag of de ambtswoning van de burgemeester. Het zijn maar een paar dingen… o ja… en iets over corona en aluminium hoedjes. Maar die zal je altijd wel houden… die aluminium hoedjes dus.

Dit jaar een geheel digitale oudejaarsconference, want ze verbouwen in de Alkeburcht! En daar passen wij ons dan natuurlijk graag naar aan. Dus op 29 en 30 december kunt u de oudejaars online kijken via tablet, laptop, computer of door te streamen naar je TV.

Rob Favier – Het leven is besmettelijk

Deze zevende oudejaarsconference van Rob Favier kan je op donderdag 31 december 2020 vanaf 20.00 uur beluisteren bij Groot Nieuws Radio.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Waarschijnlijk wel.

‘De liedjes krijgen al vorm. Ik heb al heel wat teksten klaar. De volgende stap is om het op muziek te zetten’, zegt Rob Favier. Hij is druk in de voorbereidingen voor de oudejaarsconference. Het thema ‘Het leven is besmettelijk’ is een toespeling op de besmettelijkheid die we proberen in te dammen met allerlei maatregelen.

Tijdens de oudejaarsconference van 2020 wordt duidelijk dat die besmettelijkheid op veel andere gebieden in het leven terugkomt. En Rob staat stil bij de duidingsdrang van Nederlandse christenen. Rob waarschuwt alvast: ‘Je moet als luisteraar een goed humeur en geen lange tenen hebben.’

Voor de muziek in de conference werkt Rob samen met pianist Jan Willem van Delft, bassist Mark Debbers, Paul van der Feen blaast op de saxofoon en klarinet en zoon Steven drumt. Rob zingt niet alleen, maar samen met Leonie van den Berg.

Harm & Roelof – Oudejaarsconference 2020

De Tamboer Hoogeveen
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Op 1 januari legden Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer vast om een oudejaarsconference over 2020 te maken, niet wetende wat hen allemaal nog te wachten stond. Ze hadden wellicht nog een paar keer ‘achter het oor gekrabd’, als ze wisten wat voor een knotsgek jaar het zou gaan worden. Dachten we de bevrijding te gaan vieren en herdenken, ging ineens het hele land op slot dankzij een besmettelijk virus, met alle gevolgen van dien. Verdriet, angst en eenzaamheid voerden ineens de boventoon.
In de meeste gevallen ging het leven wel gewoon door en werd het een kunst om te zien en te ervaren dat er ook nog steeds hele mooie dingen te beleven waren. En dat er, zeker bij ons in Drenthe, nog wel eens wat te lachen viel. Harm en Roelof gaan graag voorop om ook die kant van afgelopen jaar te belichten. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen: muzikaal, ontroerend, relativerend en met heel veel plezier in het leven. Zodat je met een zucht van verlichting en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt gaan!

Mo Hersi – EGO Black lives Matter

Toen Mo Hersi de Nederlandse traditie van een oudejaarsconference ontdekte, wilde hij dat ook. Youp van ’t Hek was zijn grote voorbeeld. Nu jaren verder, is het zover: zijn eigen oudejaars.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Deze comedian deelt zijn persoonlijke verhaal en zijn blik op diversiteit in Nederland. Ook laat hij je flink lachen om de gebeurtenissen uit 2020. Kritisch en grappig.

Oudejaarsconference Lexke Theatercafé De Borgh Budel

website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Op 27 en 28 december volgt traditiegetrouw de Oudejaarsconference.
Met de Oudejaarsconference van 2020 gooien we het over een geheel andere boeg dan andere jaren. Zagen we tot nu toe 1 artiest in de hoofdrol, dit jaar staat 3 man sterk op het podium.
We kondigen u vol trots aan: We Mele met “Goe vur mekoar”.
Het is een Oudejaarsconference maar wel op geheel eigen wijze van de heren We Mele. Met mooie liedjes en verrassende verhalen geven zij hun kijk op een jaartje Cranendonck!
Zij vinden het een eer om bij Lexke Theatercafé op te treden en hebben al een heleboel onderwerpen om er een prachtige avond van te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van: 10 jaar station Maarheeze, archeologische opgravingen in centrum Budel, Koningsdag niet in april maar in de carnavalsoptochten. 66 Jaar “Buk en Wippers”, Ganzenborden op de middenpagina van het HAC. Een nieuwe Borgh, Schaapskooi en Schakel. En….er was toch nog iets dit jaar? En dan is het nog maar augustus. Laat u verrassen door dit vrolijke stel.

Peul Jan – Oudejaarsconference 2020 – Zul je net zien

Peul Jan (Paul Dolhain en Jan Widdershoven) speelt de veertiende Heerlense oudejaarsconference, in Theater Heerlen.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Zul je net zien dat ook dit jaar Peul Jan weer een oudejaarsconference geeft in Theater Heerlen. Paul Dolhain en Jan Widdershoven zoeken vaak de randen op van wat kan. Ze zijn messcherp en nemen zo 2020 op de voor hun bekende wijze op de hak. Cabaret, typetjes en muziek lossen elkaar in rap tempo af en met name die afwisseling maakt dat het steeds weer verrast.
Peul Jan maakt sinds 2003 samen cabaret en muziek. Vrienden Paul Dolhain (journalist, schrijver en theatermaker) en Jan Widdershoven (schrijver, dichter en theatermaker) zijn sinds het overlijden van hun gezamenlijke vriend onafscheidelijk. Waar ze eerst hun verdriet van zich af musiceerden en schreven is dat in de loop der jaren omgeslagen in humor, waarin de zelfspot nooit ontbreekt. In 2020 tekenen ze voor hun vijftiende oudejaarsconference op rij.

Paul Schoolderman – Hakken in het Zand Oudejaarsconference: Adempauze

In de voorstelling ‘Adempauze’ zal Paul Schoolderman in een uur een bewogen jaar gaan doornemen op 18 en 19 december ZIMIHC theater Wittevrouwen in Utrecht.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Een jaar waarin de wereld even tot stilstand kwam en een adempauze kreeg. Die adempauze krijgt het publiek niet, want Schoolderman zal één uur lang het jaar doornemen met scherpe grappen en persoonlijke verhalen.

Jacob Spoelstra – Heil en Zegen

Jacob Spoelstra komt met zijn tweede oudejaarsconference.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Jacob Spoelstra verraste vorig jaar met zijn eerste Oudejaarsconference (Kezellig!). Hij kreeg volle zalen en enthousiaste reacties op zijn scherpe kijk en droge grappen over het afgelopen jaar. Niet zo verwonderlijk want hij werkte als schrijver al jaren mee aan oudejaarsconferences van andere cabaretiers.

Op veler verzoek komt Jacob Spoelstra dit jaar met zijn tweede Oudejaarsconference: Heil en Zegen! Met zijn Friese roots heeft Spoelstra een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven. Of het nu Thierry Baudet, Prins Harry of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt. Een nuchtere kijk op het jaar was nog nooit zo grappig.

Willeke Verbeek – Harderwijkse Oudejaarsconference 2020

Na Tim Smit in 2018 en het duo Sjors & Ruud, neemt dit jaar Willeke Verbeek de Hardewijkse Oudejaarsconference voor haar rekening.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Willeke Verbeek blikt met haar alter-ego’s Nicoloesje en Tante Hannie terug op een memorabel jaar. De dames zijn puur, hebben geen filter en een uitgesproken mening over alles. Over het nieuws uit Harderwijk, uit Nederland, uit heel de wereld.

Van de Harderwijkse oplossing van de Pietendiscussie tot aan de ‘Gele Hesjes’. En van de ‘Harderwijker van het Jaar’ verkiezing tot aan presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Gelukkig proberen ze die meningen vriendelijk in te kleden. Maar of dat altijd lukt? Hoe eerlijk wil je het hebben, Harderwijk? Een voorstelling van een uur in de prachtige ambiance van de Catharinakapel die je als Harderwijker niet wil missen!

Joop Vos – Oudejaarsconference

Voor het vijfde jaar op rij brengt cabaretier Joop Vos een Helmondse Oudejaarsconference. Na twee jaar opnieuw in Theater Speelhuis.
website

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
Nee.

Na een aantal oudejaarsconferences in De Cacaofabriek keert Joop Vos voor deze editie terug naar Het Speelhuis. Hoe kijkt deze Helmondse cabaretier terug op 2020? Helmond, Brabant, Nederland, de wereld, het heelal: het jaar wordt uitgebreid doorgelicht. In woord en lied, met veel humor en in een hoog tempo vliegen de maanden voorbij. Helmond én 2020 in vogelvlucht!

Joop heeft corona van dichtbij ervaren. Zijn overbuurvrouw was zo’n beetje de eerste bekende patiënt van Nederland. Dus mag Joop als bijna-ervaringsdeskundige uitweiden over Helmond en corona. Daarnaast was Joop zijn hele jeugd woonachtig in de Binnenstad Oost, dus ook voor de Heistraat-problematiek geldt hij als pseudo-expert. Helmond Sport: Joop had een seizoenskaart op zijn vijftiende, dus daar mag hij iets van vinden.

En nog eentje dan..

Oudejaarsconference 2020 – 22 Zonnepanelen platdak met flatfix fusion monteren🌱

Op 31 december om 8.00 uur gaat de laatste video van de zonnestroom installateur in premiere op het Youtube-kanaal. De video is te vinden via:
www.youtube.com

Corona-update: Gaat het nog door ondanks de lockdown?
JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Beste kijkers, welkom terug bij de allerlaatste video van dit jaar!🍓🌱
We houden in deze video de ”oudejaarsconference 2020”.
Tijdens dat monteren we de allerlaatste set zonnepanelen (op youtube) van dit jaar 2020 en babbelen we over wat ideeën en het bizarre jaar 2020.
We monteren 22 zonnepanelen van het merk Perlight met een vermogen van 315 watt piek. Het montage systeem gebruiken we van Esdec Flatfix Fusion. Een geweldig systeem! mooi, strak, handig, en zeer windbestendig! We monteren 16 zonnepanelen op het hoge dak en 6 panelen op een lager plat dak voorzien van epdm.
Deze set zonnepanelen is op het zuiden gericht en gaat jaarlijks sowieso 6237 kwh opwekken!!
Vergeet niet de duimpjes omhoog te doen! Abonneer en vergeet de notificatie bel niet om niets te missen!
Allemaal de Beste Wensen voor 2021!!!!

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.