www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kommil Foo, André van Duin, Urbanus

Kommil Foo gaat een nieuwjaarslied voor en door Gentenaars schrijven. Heb jij kleine of grote wensen? Stuur ze voor 11 december door en werk zo mee aan een origineel nieuwjaarslied! Het eindresultaat wordt begin januari de wereld ingestuurd.

André van Duin zal dit jaar het nieuwe seizoen van Doorbakken gaan presenteren, het programma waarin wordt nagepraat over de afgelopen aflevering van Heel Holland Bakt. Van Duin presenteerde in het verleden ook al Smaakt Naar Meer, waarin ook werd nagepraat over HHB, maar werd vorig seizoen vervangen door Irène Moors. Dit jaar komt hij echter terug als presentator.

Urbanus heeft kerst- en nieuwjaarskaarten getekend. Deze kosten 7 euro voor een set van 5 stuks en zijn verkrijgbaar via onderstaande link:
www.urbanuswebshop.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...