www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nina de la Croix geeft Masterclass Presentatie aan presentatoren AKF

Nina de la Croix zal van 10 t.e.m. 12 december een workshopserie presenteren verzorgen voor de vijf presentatoren van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Gedurende drie dagen neemt de la Croix de presentatoren mee langs de wetten en wetmatigheden die het vak van presenteren kent. De presentaties zijn openbaar toegankelijk tijdens de 2de voorronde (10 t.e.m. 12 december) in Theater Bellevue (aanvang 20.30 uur). De deelnemers zijn: Roxy Verweij, Sabrina NaberMacnack, Joanne Purperhart, Naïma Najib en Jürgen Theuns.

Met ingang van 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival dankzij de inzet van het Prins Bernhard Cultuurfonds samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent, gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...