www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sanne Wallis de Vries, Alex Klaasen, Andries Tunru, Tijl Beckand, Ursul de Geer, Guido Weijers

Aanstaande vrijdag 11 december om 21.30 uur speelt Sanne Wallis de Vries in de Griffioen in Amstelveen de dernière van haar voorstelling HEEL. Dat is een interactieve interim cabaret-voorstelling voor deze tijd. Met o.a. stand-up comedy, zang, dans en gastoptredens van (lokale) beroemdheden. Deze voorstelling is ook via livestream te volgen. Kaarten zijn 10 euro per persoon, 15 euro per huishouden. Kaarten zijn verkrijgbaar via:
griffioen.vu.nl

Alex Klaasen, Andries Tunru en Tijl Beckand doen mee aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat 14 december van start gaat.

Op 7 december is op 74-jarige leeftijd de tv-presentator en toneelregisseur Ursul de Geer overleden. Als regisseur was hij betrokken bij voorstellingen van Dynastie van Oer, Frisse Jongens en Jetty Mathurin.

Guido Weijers gaat in de tweede helft van januari optreden voor vijfhonderd man publiek. De show in het Beatrix Theater in Utrecht is een van de proefprojecten waaruit duidelijk moet worden wat er nodig is om meer evenementen door te kunnen laten gaan in coronatijd. De bezoekers, die een negatief getest moeten hebben op corona, worden wel in twee groepen van 250 man verdeeld. De exacte datum van de optredens wordt later bekend. Inschrijven om mee te werken aan de test kan wel al via onderstaande site:
www.guidoweijers.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...